Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Den tog mig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

Influensan alltså. Det är flera veckor sedan mitt senaste inlägg. Jag brukar klara mig men denna gången tog den mig, hårt.

Vad har det med inlägget att göra då? Jo, vad gäller organisation och struktur så skall man ha ett system som fungerar oavsett, även om man skulle bli sjuk. Efter sängliggande och långsamt återkomst till vardagen har jag lärt mig att mitt system funkar men inte tillräckligt.

Det är t.ex. viktigt att ha saker i sina listor eller todo's som man kan göra även om man inte är 100%. Det kan vara att man är sjuk eller bara trött. Dessa kallar vissa användare av David Allens, grundaren av GTD metodik, för braindead. Braindead är alltså något man kan göra utan att behöva tänka, som t.ex. radera filer på datorn, eller slänga skräp hemma.

Hur ser era listor ut och hur klarar dessa trötthet eller sjukdom?

Mest läst