Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Kundservice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

 

 

 

 

 

 

Hur ser det ut med kundservicen på ditt företag, eller i din butik? Idag skulle jag köpa en blomma och ville till skillnad från tidigare gånger, välja någonting annat än en ros som jag brukar köpa.

Jag frågade då vad jag skulle kunna välja istället? I korthet vad skulle funka i övrigt som en liten trevlig gest till sin sambo?

Svaret jag fick var då att: Ja, du har ju hela glasskåpet fullt med blommor.

- Jo, det förstår jag men vad tycker du att jag ska välja?

- Som jag sa så har du hela skåpet fullt, jag vet inte vilken blomma du vill ha!

Till slut så kom hon fram från disken och hjälpte mig att välja några blommor, men detta efter många om och men. Nu gällde det en blomma men det handlar fortfarande om service och hur skulle det funka om denna person hade jobbat med någon typ av kundrelationer?

 

Oliver Lopez

Mest läst