BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Varför når inte dina säljare sina mål?

Utmaningen är stor bland säljorganisationer Hos majoriteten av de bolag vi träffar så är det här i särklass det mest återkommande som kunden tar upp som sin största utmaning. Senaste kundmötet jag satt på fick jag höra, den n...

Robin Berglund

  • 18 feb 2020
  • 3 min läsning

Vad brinner du för - på riktigt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

 

Tid, vad är det egentligen? Hur ser vi på tid och hur använder vi den? Framförallt så värderar vi den annorlunda beroende på vilket läge eller skede i livet vi befinner oss i.

De flesta av oss rusar genom dagar och veckor utan att egentligen stanna upp och fundera. Vi springer i det ökända "ekorrehjulet". För det är ett faktum att de flesta av oss springer i hjulet, vi gör det bara på olika nivåer.

Det är lätt att bara ryckas med i det höga tempot som kännetecknar vår tid. Vi ska hinna med att vara vänner, kollegor, föräldrar. Att ha fullt upp hela tiden betyder inte att vi gör rätt saker. Det är här deadlines kommer in.

Tyvärr är det när det ofattbara inträffar, som att någon i ens närhet blivit sjuk eller ännu värre inte klarar sig. Det är först då vi börjar värdera vår tid och fundera på om vi faktiskt håller på med det vi brinner för.

Livet är för kort för att vi ska lägga vår tid på sådant som inte gör oss lyckliga. Livet är för kort för att vi ska lägga vår energi på saker som inte leder oss dit vi vill. Att älta gamla saker, att bråka, klaga, vara bitter och arg bryter ner oss. Fokusera istället på att göra sådant som gör dig glad.

När du hittar något som får dig att känna dig som ett barn igen, att få den där upprymda känslan i kroppen, då har du träffat rätt. Kanske ska du starta en blombutik för att du älskar blommor, kanske ska du starta en resebyrå? Det kanske är så att det jobbet du har idag är det som ger dig mest utlopp för din kreativitet? Vad det än är, så hoppas jag det är något du brinner för.

Jag känner precis så med mitt företag och det kan även du göra.

Vänta inte, det är dags att känna glädje och mening med livet, vad gör vi annars här?

 

Mest läst