BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Varför når inte dina säljare sina mål?

Utmaningen är stor bland säljorganisationer Hos majoriteten av de bolag vi träffar så är det här i särklass det mest återkommande som kunden tar upp som sin största utmaning. Senaste kundmötet jag satt på fick jag höra, den n...

Robin Berglund

  • 18 feb 2020
  • 3 min läsning

Dags att byta jobb?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

 

Hur länge bör man stanna på samma arbetsplats?

Jag har funderat ett tag på de som jobbar 10-15 år på samma arbetsplats. Är det meningen och framförallt, är det utvecklande? Enligt David Allen, grundaren av effektivitetskonceptet GTD (getting things done), är 2,5 år en cykel man kan följa gällande hobbys och frtididsintressen. Vad är det som säger att man inte kan applicera detta på annat i livet som anställningar t.ex.?

Vad gäller mig själv så tröttnar jag efter ungefär 2 år på att utföra samma arbetsuppgifter, ibland snabbare än så. Det är säkert därför jag idag jobbar som egen med flera olika uppdrag parallellt.

Vad tycker ni? Vad är en realistisk tidshorisont?

Mest läst