INTÄKTSGENERATORN
struct search
Close Icon (1)

Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Öppna portarna till ditt content - sluta hindra dina kunder att köpa

B2B-köpare liknar mer och mer B2C - de vill köpa "här och nu" Under ett flertal år nu har vi sett hur köpprocessen inom B2C (Business to Consumer) börjat närma sig B2B (Business to Business) och det sker i en rasande fart. De...

Oliver Lopez

  • 10 sep 2019
  • 4 min läsning

Dags att byta jobb?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

 

Hur länge bör man stanna på samma arbetsplats?

Jag har funderat ett tag på de som jobbar 10-15 år på samma arbetsplats. Är det meningen och framförallt, är det utvecklande? Enligt David Allen, grundaren av effektivitetskonceptet GTD (getting things done), är 2,5 år en cykel man kan följa gällande hobbys och frtididsintressen. Vad är det som säger att man inte kan applicera detta på annat i livet som anställningar t.ex.?

Vad gäller mig själv så tröttnar jag efter ungefär 2 år på att utföra samma arbetsuppgifter, ibland snabbare än så. Det är säkert därför jag idag jobbar som egen med flera olika uppdrag parallellt.

Vad tycker ni? Vad är en realistisk tidshorisont?

Mest läst