BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Varför du ska ha en chatbot!

Fundera på hur du kommunicerar med familj och vänner. Med samma lättsamma språk ska du prata med dina kunder och potentiella kunder online. Vi är vana att bli behandlade som en individ och inte en massa. Bygg en chatbot som v...

Emelie Svedberg

  • 26 feb 2020
  • 6 min läsning

Vilket är nästa steg?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

 

Du sitter i ett möte, du har haft en bra presentation och dialog med kunden, alla verkar intresserade av din produkt och mötet tar slut

Vad gör du nu?

1. Ställer dig upp, tackar alla för ett trevligt möte. Du lyssnar på dom när dom säger att detta verkar väldigt intressant, vi återkommer till dig. Du åker tillbaka till kontoret och försöker under de kommande veckorna få tag i kontaktpersonerna igen. När du till slut får tag i dom så har dom glömt av vad det var ni diskuterade, deras kalender är full veckor framöver och du får börja om från början.

ELLER...

2. Du sammanfattar mötet, tar reda på om någon har fler frågor och innan du reser dig upp och går, ställer du en av de absolut viktigaste frågorna du kan ställa: Vad är nästa steg?

Det är en enkel fråga men hur ofta glömmer du att ställa den?

Oliver Lopez

Mest läst