Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Titelkriget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

Titelkriget är mycket viktigare i länder som USA och Latinamerika. Av egen erfarenhet vet jag att mina möten med beslutsfattare i Latinamerika var mycket enklare att boka om jag uppgav titeln VP of Sales eller liknande. Bara säljare på visitkortet förpassade mig till en annan nivå, nämligen den där alla vill träffas och diskutera produkten utan någon som helst beslutanderätt.

I Sverige är vi inte lika anala gällande detta men mitt tips på denna punkten är, varför inte skriva affärsutveckling istället för säljare? Bara den titeländringen har givit mig fler möten än innan.

Vad har ni för titlar och vad har ni för erfarenhet?

Oliver Lopez

Mest läst