Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Hjälp andra - hjälp dig själv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

Jag läser mycket inom det område jag är aktiv själv, försäljning. Gång på gång berättar de som har lyckats och som idag är stora personligheter inom området försäljning och entrepenörskap samma sak: genom att hjälpa andra, hjälper du dig själv.

En av de stora inom försäljning i USA är Zig Ziglar, hans vinkel på detta är följande:

"You can get anything you want, as long as you help others to get what they want"

Varför ska man hjälpa andra? Är det inte bättre att sköta sig själv och låta andra ta ansvar för sin egen utveckling? Så kan man ju resonera men jag har själv märkt att ju mer erfaren jag själv blir, desto mer förstår jag tankesättet.

Det är utvecklande, inspirerande och roligt att hjälpa andra. Prova själv, det är värt det. Vi kan alla hjälpa varandra med olika saker. Viktigt är även att omge sig med människor som man både kan ge och ta tillsammans med. När du känner att du är oslagbar, när du känner att ingen kan tillföra dig något, tänk då på följande:

Alla är bättre än jag på någonting!

 

Mest läst