Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Le

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

Jag tänker ofta på hur folk framstår generellt. Mer ofta än sällan är det en sur min som möter dig när du är ute bland folk. Ett litet leende kan göra så stor skillnad, inte bara för den du möter, utan även för dig själv.

Ett leende av en kollega, eller en främlig. För mig gör det hela skillnaden. Kan du inte ens le en kort stund när du möter blicken hos dina medmänniskor, undrar jag genast hur du tar dig an svåra uppgifter eller motgångar. Självklart kan det finnas undantag då men faktiskt inte kan le, i de allra flesta fall är det dock inte så.

Jag brukar under mina utbildningar alltid referera till saker som gör att det inte känns så tungt att gå till jobbet, eller att stressen finns där. I vissa lägen i livet ställs allt på sin spets. Någon blir allvarligt sjuk, ditt barn råkar ut för en olycka, eller så räcker det med att du själv åker på influensan. I det läget har man bara en önskar, det är att bli frisk.

Jag brukar jämför att få med att vara tvungen. Tänk dig att du är tvungen att gå till jobbet och lägga övertidstimmar som inte var planerade. Du kanske känner så idag men om du blev av med jobbet, hade du då inte önskat att du hade fått gå till jobbet igen?

Undersökningar har dessutom visat att om du ler och skrattar mycket, mår du bättre och är friskare. Det är väl en anledning så god som någon annan till att le?

Kan du fortfarande inte le, så läs den här artikeln för att ta reda på vad som får dig att le.

Oliver Lopez

Mest läst