Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Då var det 2012 - samma hjulspår... eller?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

Hur känner du ikväll när du sitter och planerar inför den kommande veckan? Är det med positiva tankar och massor av energi du ser fram emot veckans utmaningar, eller är det med en viss ångest du tar dig an dina arbetsuppgifter som kommer?

Livet är för kort för att slösas bort på saker man inte brinner för. Jag är fullsständigt överygad om att vi alla kan hitta någonting att syssla med som driver oss framåt utvecklingsmässigt och som motiverar oss att hela tiden utmana oss själva i det vi gör.

Trivs du inte med det du gör? Gör något åt situationen! Kommer du på dig själv med att ständigt beklaga dig över din arbetsgivare och/eller dina kollegor, då är det dags att börja se över vilka alternativ det finns därute. Kanske är det dags att ta det där klivet och starta ditt eget företag, kankske är det det 2012 har framför sig.

Lycka till!

Oliver Lopez

Mest läst