BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

HubSpot User Group-nätverksträff i Stockholm 2019

Vi har fått äran att driva HubSpot User Group 2019 i Stockholm! Som HubSpot-partner kommer vi tillsammans med Maverick by Sigma att hålla 4 nätverksträffar med intressanta talare, business case och diskussion under året. HUG-träffar drivs av utvalda HubSpot-partners.

Emelie Svedberg

Använder du HubSpot idag? Vill du diskutera utmaningar och möjligheter med andra HubSpot-användare och samtidigt få inspiration av intressanta talare? Då ska du inte missa årets första nätverksträff för HubSpot-användare i Stockholm. Vi på Structsales har fått möjligheten att leda årets träffar för HubSpot User Group (HUG) i Stockholm och det kommer att blir flera intressanta träffar under 2019. Som HubSpot-partner kommer vi tillsammans med Maverick by Sigma att hålla 4 stycken nätverksträffar under året. Dessa träffar kommer att innehålla inspirerande talare, aktuella business case och diskussioner kring möjligheterna med HubSpot.  Du kommer givetvis även få chansen att ställa frågor och diskutera de utmaningar du sitter med i ditt dagliga arbete i HubSpot. Dessa nätverk för HubSpot-användare leds av utvalda HubSpot-partners och det finns 130 HUG:s runtom i världen och träffarna anordnas i 30 länder.

 

Träffarna kommer att vara öppna för alla som använder HubSpots system och är självklart gratis att delta på. Vårt mål är att du ska få ut mer av HubSpot och därmed bjuder vi dig på kunskap och inspiration utan kostnad. På HUG-träffarna kommer vi att prata om allt ifrån strategiska frågor kring hur du driver Inbound Marketing och försäljning till rena systemfrågor kring hur du kan nyttja HubSpot på bästa möjliga sätt. Missa inte chansen att maximera värdet från din investering i HubSpot! 

Första HUG-träffen handlar om Sales Enablement

Sales Enablement är det "nya svarta" som alla pratar om. Ett begrepp som växer starkt i USA och även i Sverige. Som deltagare på det första HUG-eventet kommer du att få inspiration kring just Sales Enablement som modell. Du får även tips kring hur du kan öka din affär genom att fokusera och optimera dina sälj- och marknadsinsatser på bästa sätt. Du får dessutom exempel på hur Sales Enablement kan appliceras i HubSpot med grymt resultat.

Vi fortsätter sedan med ett aktuellt kundcase där vi på Structsales berättar om hur vi implementerat Sales Enablement och Sales Development hos en av våra kunder, samt vilka resultat arbetet genererat. Du får konkreta tips på vad du kan göra för att komma igång med Sales Enablement och rollen som Sales Development, SDR. Oliver Lopez hos oss kommer att föreläsa kring Sales Enablement tillsammans med en gästföreläsare från HubSpot.

När & Var?

När? Den 24:e april kl. 08.00 -10:30 
Var? Valhallavägen 117, Stockholm

Vi bjuder på en frukostmacka och kaffe! Eventet är kostnadsfritt, men vi har ett begränsat antal platser i lokalen så säkra din plats och anmäl dig till årets första HUG-träff redan idag.

Anmäl mig! 

  

Emelie Svedberg

Mest läst