BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Varför du ska ha en chatbot!

Fundera på hur du kommunicerar med familj och vänner. Med samma lättsamma språk ska du prata med dina kunder och potentiella kunder online. Vi är vana att bli behandlade som en individ och inte en massa. Bygg en chatbot som v...

Emelie Svedberg

  • 26 feb 2020
  • 6 min läsning

Var tar tiden vägen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu orci in est laoreet pharetra. Vestibulum vel nisl lorem. Donec pharetra, dui non iaculis rhoncus, lacus mauris condimentum velit, ignissim.

Oliver Lopez

images

 

 

 

 

 

 

 

Ofta hamnar vi i situationer där vi skyller på att vi inte har tid. Vi har inte tid att läsa böcker, vi hinner inte utveckla oss inom det område vi jobbar och vi hinner inte ens laga mat varje dag.

Det jag måste fråga mig är hur det kommer sig att vi hinner andra saker som t.ex att titta på serier, att slösurfa eller titta på TV flera timmar per kväll. Kan det vara så att vi väljer att prioritera bort en del saker som vi mycket väl skulle kunna hinna med om vi ville? Vi hinner inte träna eftersom vi jobbar heltid och kanske har barn och familj hemma.

Låt mig berätta om en bekant till en bekant som är 40+, har 4 barn och driver ett eget företag. Han tränar minst fem gånger varje vecka och hinner dessutom med familj, företag och vidareutveckling. Hur går det ihop? Jo, det handlar om planering och prioritering. Vi hinner alla med det mest vi vill göra om vi väljer bort saker som fördummar oss.

Jag upphör aldrig att förvånas över hur vi fortsätter att slösa bort vår tid på meningslösa aktiviteter som inte leder oss vidare mot våra mål. Jag säger inte att vi inte ska göra saker som inte kräver någon direkt tankeverksamhet, det kan vara skönt att göra ibland men det måste vara begränsat... om det är så att vi ska nå våra mål. För du har väl mål?

Frågor:

- Hur ser ett normalt dygn ut idag? Kan du gå upp en timme tidigare, eller sitta och läsa istället för att glo på TV:n?

- Hur jobbar du med målsättning och vart vill du med ditt liv?

 

Mest läst