Blogg.

Visa mig:ALLT Arrow (1)

Intäktsrapportering - En utmaning för växande SaaS bolag

Många SaaS-bolag kämpar med att åstadkomma full spårbarhet och transparens i sina intäktsströmmar. De har svårt att fakturera enligt ingångna avtal och få fram relevanta och korrekta finansiell nyckeltal,” säger Martin Kåver,...

Erik Sandell

  • 24 jan 2024
  • 4 min läsning

Structsales och QueensLab startar samarbete med starkt affärsfokus

Structsales och QueensLab inleder ett strategiskt samarbete 2022 för hjälpa svenska företag att modernisera sin försäljning, marknadsföring och teknologi. Målet är att driva fler affärer via digitala kanaler.

Erik Sandell

Tillsammans kommer de båda konsultbolagen att kunna leverera allt från strategisk rådgivning till content och tekniska lösningar. Structsales är sen tidigare en HubSpot Platinum Partner, och kan nu också erbjuda avancerad webbutveckling, integration och design.

Structsales utgår från kundens affärsbehov och föreslår därför lösningar som är bäst för kundens affär, oavsett om de bygger på säljutveckling, inbound marketing, ABM eller en ny webbplats. Det skiljer dem från traditionella kommunikationsbyråer som utgår från det de kan bäst. Om man bara har en hammare som verktyg ser alla problem ut som spikar, som Mark Twain sa.

 

Structsales nätverk av erfarna specialister förser dem med den breda palett av spetskompetenser lösningarna kräver.

 

Företag som inte utgår från affären i sina digitala satsningar kommer att bli omsprungna av konkurrenterna.” säger Structsales grundare Oliver Lopez. ”Med Queenslab i vårt team kan vi hjälpa kunderna att få hela det digitala ekosystemet på plats.”

 

Göteborgsbaserade QueensLab har stor vana av att driva komplexa integrations- och webbutvecklingsprojekt. De har arbetat mycket med molnlösningar och mjukvaruarkitektur och har allt från mindre företag till Volvo som sina kunder.

 

QueensLab är även vassa på design, branding och UX, inklusive 3D och animationer. Ett tätt samarbete mellan designers och utvecklare under samma tak har visat sig vara en framgångsfaktor.

 

”Vi älskar komplex teknisk utveckling och drivs av att hitta de bästa webblösningarna för kunderna”, säger Stefan Trailovic, VD för Queenslab. ”I samarbetet med Structsales kommer allt vi gör att skapa en tydlig affärsnytta.”

 

Kontaktinformation

Queenslab

https://queenslab.se/kontakta-oss 

031-745 80 40

info@queenslab.se


Structsales

https://www.structsales.se/kontakta-oss 

hej@structsales.se

sales@structsales.se

08-667 27 00

 

logga-structsales-emailsignatur copyundefined

 

Erik Sandell

Mest läst